Οι καλύτερες υπηρεσίες!

Παρέχουμε επαγγελματικές υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης ποδηλάτων σε ομάδες και άτομα. Βελτιστοποιούμε την υπηρεσία μας εξασφαλίζοντας τις χαμηλότερες διαθέσιμες τιμές.

Δωρεάν διάγνωση

homeΤο BIKECLUB άνοιξε αρχικά στην Λάρνακα τον Νοέμβριο του 1991 και σταδιακά ένα άλλο κατάστημα στην Λεμεσό και αμέσως μετά ένα άλλο στο Παραλίμνι.

Σκοπός ήταν να βάλομε το ποδήλατο σε μια επαγγελματική βάση και όχι σαν είδος σε ένα κατάστημα μεταξύ άλλων εμπορευμάτων και να εκθέτετε το ποδήλατο σε μεγάλους εκθεσιακούς χώρους με μεγάλη ποικιλία όπου ο αγοραστής θα βρει μία πλήρη γκάμα και έτσι να αποφεύγει την ταλαιπωρία.

Η φιλοσοφία μας είναι η προώθηση του ποδηλάτου σαν μέσο διακίνησης, σαν μέσο ψυχαγωγίας και σαν τρόπο βελτίωσης της φυσικής μας κατάστασης.

Αυτό που μας ξεχωρίζει είναι η ποικιλία και προπαντός η άρτια τεχνική κατάρτιση και η πλήρης κάλυψης σε τεχνικό και προσωπικό επίπεδο. Παράδειγμα είναι οι χιλιάδες των πελατών μας από όλες τις πόλεις της Κύπρου και ακόμη από αυτές που δεν έχομε καταστήματα όπως η Λευκωσία και η Πάφος.

Θέλομε να τονίσομε ότι για μας ο Πελάτης θα μπορεί να είναι σίγουρος ότι θα τον εξυπηρετήσομε για πολλά χρόνια και ότι η αγορά του θα έχει αξία διότι θα συντηρείται και διατηρείται από τα άρτια εξοπλισμένα εργαστήρια μας.